După ce săptămâna trecută au câştigat primele două jocuri, de acasă, cu Dinamo din semifinalele Superligii Naţionale, poloiştii de la CSM Digi Oradea au făcut deplasarea acum la Bucureşti, pentru partidele cu numerele 3 şi 4 dintre cele două combatante.

Meciul al treilea este programat miercuri, de la ora 18.15, la Bazinul Anatolie Grinţescu din Complexul Dinamo şi va fi transmis în direct de Digi Sport.

Cea de-a patra partidă din această serie a semifinalei este programată pentru joi, dar se va desfăşura doar dacă dinamoviştii vor câştiga jocul de miercuri seară. Dacă însă CSM Digi se va impune în această primă partidă de la Bucureşti, atunci partida de joi nu va mai avea loc, pentru că elevii antrenorului Kadar Kalman vor fi deja calificaţi în finală.

Reamintim că după partidele de la Oradea, CSM Digi conduce cu 2-0 şi mai are nevoie de o singură victorie, pentru că sistemul de desfăşurare al semifinalelor este "cel mai bun din cinci confruntări".

La Oradea, campionii de la CSM Digi s-au impus cu 10-6 şi 12-10, dar n-au avut deloc partide uşoare şi de aceea se aşteaptă ca la Bucureşti, dinamoviştii să fie şi mai îndârjiţi, însă ei speră să termine semifinala după doar trei partide.

În cealaltă semifinală, Steaua, care conduce la general tot cu 2-0, va juca în deplasare, la Braşov, cu Sportul Studenţesc Corona.