Poloiștii de la CSM Digi Oradea se deplasează la sfârșitul acestei săptămâni la Brașov, acolo unde vor  continua lupta de calificare în finala Superligii Naționale, ediția 2017-2018. Astfel, formația antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu se va duela vineri și sâmbătă cu Corona Sportul Studențesc, pentru un loc în ultimul act al competiției.

După un stagiul de pregătire din Ungaria, de la Miskolc, efectuat la începutul acestei săptămâni, formația orădeană a efectuat o zi de pregătire și pe plan local, iar în cursul zilei de joi s-a deplasat în localitatea de sub Tâmpa, acolo unde Corona Sportul Studențesc își susține jocurile din postură de gazdă.

Reamintim că primele două partide ale seriei, care se joacă după sistemul „cel mai bun din cinci jocuri” au avut loc în cursul lunii aprilie la Oradea, unde CSM Digi s-a impus de fiecare dată, cu scorurile de 11-5 și 10-9. Astfel, confruntările dintre cele două combatante vor continua de la scorul general de 2-0 pentru bihoreni.

Meciul 3 se va desfășura vineri, cu începere de la ora 17:30, iar dacă va mai fi necesar, meciul al 4-lea va avea loc 24 ore mai târziu, tot la Brașov.

În cazul în care va fi nevoie, seria se va întoarce la Oradea pentru jocul decisiv.

În cealaltă semifinală, Steaua Stirom București conduce cu 2-0 la general pe Dinamo, iar acum mciul 3 va fi găzduit de Dinamo.