Poloiştii de la CSM Digi Oradea încep în acest sfârşit de săptămână seria jocurilor din play-off-ul Superligii Naţionale.

Clasaţi pe locul II la finele sezonului regulat, elevii antrenorului Kadar Kalman au fost repartizaţi în semifinale să întâlnească echipa de pe poziţia a III-a şi anume pe Dinamo Bucureşti.

Confruntările CSM Digi - Dinamo au loc după sistemul cel mai bun din cinci jocuri, cu primele două partide în acest weekend, pe terenul celei mai bine clasate, CSM Digi Oradea. Astfel, Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu va găzdui sâmbătă şi duminică primele confruntări.

Sâmbătă, partida este programată de la ora 18, iar duminică, revanşa, de la ora 12.

De menţionat că formaţia orădeană porneşte la drum din postură de cap de serie numărul 2 şi se prezintă în acest sezon cu un bilanţ de 24 victorii şi 4 înfrângeri, dar şi cu o finala de LEN EuroCup.

Intrarea spectatorilor la ambele dispute este liberă.

Ulterior seria jocurilor dintre CSM Digi şi Dinamo se va muta la Bucureşti, pentru meciul cu numărul 3 şi eventualul şi pentru meciul cu numărul 4. Dacă va fi necesar, meciul al 5-lea (cel decisiv) se va desfăşura din nou la Oradea.

De menţionat şi faptul că în sezonul regulat, CSM Digi Oradea a câştigat toate confruntările, patru la număr, cu Dinamo Bucureşti.

În cealaltă semifinală a campionatului Superligii Naţionale, Steaua se confruntă cu Sportul Studenţesc Corona, cu primele două dispute în bazinul Stelei.