Poloiştii de la CSM Digi Oradea s-au calificat în semifinalele ediţiei din acest an a Cupei României, după ce vineri s-a impus, la Bucureşti, fără probleme, în faţa clujenilor de la CS Poli.

Meciul, care a contat pentru sferturile de finală a competiţiei, s-a încheiat cu scorul de 19-4 pentru bihoreni, care s-au impus pe sferturi cu: 6-0, 4-0, 4-0 şi 5-4.

Cel mai bun marcator a fost Szabo Roland, autor a 4 goluri. Levente Vancsik şi Maximilian Costa au înscris câte 3 goluri, Kovats Viktor şi Gergelyfi Robert au înscris de câte două ori, iar Szabo Istvan, Ramiro Georgescu, Bogdan Remeş, Nichita Ilisie şi Czenk Ferenc, câte un gol.

În semifinale, CSM Digi va întâlni echipa Dinamo, cea care în sferturi a trecut de Rapid, cu 9-5.

Cealaltă echipă bihoreană, Crişul Oradea, a cedat cu 1-27, în faţa Stelei.

În fine, în cel de-al patrulea sfert de finală, Corona Sportul Studenţesc a trecut clar, cu 23-3, de AMEFA Arad.

Sâmbătă, ziua a doua a turneului din cadrul Cupei României la polo, competiţie care se desfăşoară la Bucureşti,  la bazinul din complexul sportiv Ghencea, se va deschide cu jocurile de clasament: Crişul Oradea – AMEFA Arad (ora 15:30) şi Rapid – Poli Cluj (ora 16:45) şi va continua cu semifinalele: Steaua – Sportul Studenţesc Corona (ora 18:00) şi CSM Digi – Dinamo (ora 19:15).