Poloiştii de la CSM Oradea au obținut, sâmbătă, o victorie categorică la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu", unde au primit replica bucureştenilor de la Sportul Studenţesc.

Fără principalul Ciprian Cîmpianu, care şi-a ispăşit ultima etapă de suspendare, după eliminarea din finala cupei, jucătorii echipei orădene au început cu o formulă mixtă, care a cuprins şi jucători experimentaţi, dar şi mulţi tineri. În acest context, scorul primului sfert a fost 5-2 pentru CSM.

În sfertul al doilea, antrenorul secund Christian Sandor i-a introdus în bazin pe jucătorii experimentaţi, care au marcat gol după gol, ajungând ca la pauza mare scorul să fie 12-2 pentru echipa orădeană, după ce secvenţa secundă a fost câştigată cu 7-0.

În jumătatea a doua, au reapărut tinerii în echipa orădeană, dar cu toate acestea şi sfertul III a revenit tot gazdelor, 4-1, care astfel au ajuns să conducă cu 16-3 înaintea ultimei reprize.

Cu jucători experimentaţi în bazin, în ultimele opt minute, CSM Oradea a mai înscris de opt ori, timp în care nu a primit vreun gol. Astfel, scorul final a fost 24-3, iar echipa bihoreană ajunge la un bilanţ de 2-0 în acest început de sezon al Superligii Naţionale.

"Am putut să rulăm tot lotul. Ne-am bucurat că am putut să evoluăm cu juniorii din echipă, juniori care vor participa săptămâna viitoare la primul turneu U19, ce se va desfăşura la Bucureşti. Pentru noi a fost un meci de pregătire, fără istoric", a declarat la finalul partidei antrenorul secund Christian Sandor.

În jocul de sâmbătă cu studenţii bucureşteni, pentru CSM au marcat: Filip Gardasevic – 6 goluri, Petar Velkic şi Andrei Marinescu – câte 3 goluri, David Belenyesi, Istvan Szabo, Nichita Ilisie şi Levente Vancsik – câte 2 goluri fiecare, Darian Luncan, Vlad Dragomirescu, Ferenc Czenk şi Mihai Fitero – câte 1 gol.

În etapa următoare, CSM Oradea va evolua în deplasare, în compania celor de la Hello Sport Bucureşti, pe 28 octombrie.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!