Poloiştii echipei CSM Oradea şi-au început pregătirile pentru abordarea noului sezon competiţional. Cu un nou antrenor principal şi multe schimbări în lot, formaţia bihoreană îşi desfăşoară antrenamentele la Bazonul Olimpic Ioan Alexandrescu, unde pregăteşte o nouă participare în Superliga Naţională, dar şi în cupele europene.

Noul antrenor principal al poloiştilor de la CSM este Petar Kovacevic, care îl va avea ca secund pe Ciprian Cîmpianu, fostul antrenor principal al echipei.

De la primele antrenamente au lipsit câţiva jucători, precum Lazar Dobozanov, Ivan Gusarov și Filip Gardasevic, dar aceştia s-au alăturat ulterior colegilor. Lipsește din cadrul lotului Levente Vancsik, care se află cu echipa naţională a ţării la Paris, la Jocurile Olimpice de vară.

Pe de altă parte, după cum informează clubul orădean, o parte a tinerilor jucători, cum ar fi Richard Orsos și Adrian Pășcăluță, vor pleca la lotul național U19 al României, care se pregătește pentru participarea la Campionatul European de la Burgas.

În prezent, lotul echipei de polo CSM Oradea este format din: Lazar Dobozanov, Raul Gavriș, Daniel Turculeț – portari; David Belenyesi, Ferenc Czenk, Filip Gardasevic, Mihnea Gheorghe, Ivan Gusarov, Nichita Ilisie, Tommaso Insinna, Manuel Klutsch, Darian Luncan, Tiberiu Negrean, Richard Orsos, Adrian Pășcăluță, Istvan Szabo, Levente Vancsik și Petar Velkic – jucători.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!