Componenţii echipei de polo CSM Oradea, vicecampioana României, au încheiat perioada de pregătire centralizată de la Bratca şi, de luni, au revenit pe plan local. Aici, elevii antrenorilor Dorin Costrăş şi Ciprian Cîmpianu îşi continuă pregătirile pentru noul sezon la sala de forţă de la Arena Antonio Alexe şi bazinul descoperit din incinta Aquaparkului.

Poloiştii de la CSM Oradea au trecut la cea de-a doua etapă a pregătirilor din această vară, după ce şi-au încheiat stagiul centralizat de două săptămâni de la Bratca, acolo unde au efectuat antrenamentele pentru încărcare fizică.

De luni elevii antrenorilor Dorin Costrăş şi Ciprian Cîmpianu au trecut la activitatea obişnuită, pe plan local. Ei se pregătesc, astfel, acum, în sala de forţă de la Arena Antonio Alexe, dar şi în piscina de dimensiuni olimpice din incinta Aquaparkului, amplasată în spatele bazinului olimpic Ioan Alexandrescu.

Conform conducerii clubului CSM, în această perioadă „nu au lipsit problemele medicale în cadrul efectivului de jucători, însă antrenamentele continuă în mod normal”.

În prezent, lotul echipei de polo CSM Oradea cuprinde un singur străin, pe Lazar Brakocevic, şi, în afară de moldoveanul Silvian Colodrovschi, toți ceilalți componenți ai echipei sunt orădeni.

Alături de jucătorii rămaşi din lotul de anul trecut, au mai fost încorporaţi acum şi Istvan Szabo, Șerban Abrudan și Darian Luncan.

Reamintim că, pe lângă meciurile din campionatul intern - Superliga Naţională, formaţia orădeană de polo CSM va fi angrenată și în sezonul competițional 2021-2022 în cupele europene, urmând a evolua în LEN Champions League. Primul tur al acestei competiții, organizat sub formă de turneu, este programat pentru perioada 24-26 septembrie.