Poloiştii de la CSM Oradea vor participa, în partea a doua a acestei săptămâni, la cel de-al treilea turneu al Superligii Naţionale, care este programat la bazinul Tolea Grinţescu - Floreasca din Bucureşti, de miercuri până duminică. 

Dacă la turneul cu numărul 2, programat la Braşov, delegaţia clubului orădean nu a putut participa, din cauza mai multor sportivi infectați cu Covid-19, de această dată veştile sunt bune. "Întregul personal sportiv al echipei a fost supus testelor COVID-19 obligatorii. Rezultatele sunt negative, astfel încât antrenorii Dorin Costrăş şi Ciprian Cîmpianu vor avea la dispoziţie întreg efectivul de jucători", după cum precizează conducerea clubului pe site-ul oficial. 

De altfel, activitatea echipei orădene de polo a început să reintre în normal după întoarcerea de la Budapesta, acolo unde a participat în efectiv redus la turneul preliminar LEN Champions League. "În urma acestei participări, chiar dacă din punct de vedere sportiv nu a reuşit să performeze aşa cum şi-ar fi dorit, explicabil prin lipsa pregătirii specifice după ce o parte importantă din lot a fost carantinată şi programul de pregătire colectivă a fost sistat, CSM Oradea şi-a asigurat prezenţa în LEN EuroCup", mai scrie clubul orădean. 

Important pentru trupa orădeană este că, treptat, toţi jucătorii au revenit la pregătire şi chiar dacă forma sportivă nu poate fi la cel mai înalt nivel, echipa şi-a reluat activitatea competiţională, încercând să intre în ritm şi din punctul de vedere al competiţiilor oficiale. De altfel, participarea la acest turneu de la Bucureşti reprezintă şi un bun prilej de ai aduce la un nivel normal de competiţie pe elevii antrenorului Dorin Costrăş, mai ales că la început vor fi câteva meciuri accesibile.

În prima etapă de la turneul din bazinul Tolea Grinţescu - Floreasca, CSM se va duela cu Rapid Bucureşti, miercuri de la ora 16.30, într-un joc televizat de Look Sport. Apoi, joi, orădenii vor susţine două jocuri, de la ora 10 cu concitadinii de la Crişul, iar de la ora 16.30 cu Amefa Arad.

Şi vineri, în ziua a treia sunt programate două etape. De la ora 10, CSM va juca cu Politehnica Cluj, iar de la 17.30, cu Dinamo, într-un alt meci televizat de Look Sport.

Sâmbătă, în penultima etapă, vicecampioana României va juca în compania Sportului Studenţesc, de la ora 17, tot în transmisiune pe Look Sport, iar duminică, de la 13.30, este programat derby-ul cu Steaua, şi acest meci urmând să fie televizat.