Poloiştii de la CSM Oradea vor disputa miercuri seara meciul retur cu Steaua București, din cadrul optimilor de finală ale LEN EuroCup. Meciul va începe la ora 19, se va desfășura în Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu” și este decisiv pentru calificare.

Cum în tur, la Bucureşti, s-a înregistrat rezultat de egalitate, 8-8, se anunţă o confruntare aprig disputată.

Meciul de miercuri seara va fi cel de-al treilea duel din acest sezon între cele două rivale ale poloului românesc. Pe lângă partida din turul optimilor de finală ale LEN EuroCup, CSM şi Steaua s-au mai întâlnit şi în campionatul Superligii Naţionale, tot la Bucureşti, unde steliştii s-au impus la limită, cu 8-7.

Meciul din această săptămână va fi primul de la Oradea între cele două formaţii în actualul sezon competiţional şi, totodată, primul meci în Bazinul olimpic Ioan Alexandrescu între CSM și Steaua de la declanșarea pandemiei Covid-19, pentru că ulterior acest bazin a fost închis pentru renovări.

„Se anunță un spectacol sportiv deosebit de atractiv. Este probabil cel mai important meci al sezonului, cel puțin până acum, pentru ambele combatante. Totodată este un duel între marile rivale ale ultimelor două decenii în poloul masculin la nivel de seniori. Miza este un loc între primele opt echipe ale LEN EuroCup, dar în același timp învingătoarea ar putea obține un important ascendent moral în fața rivalei în perspectiva turneului de Cupa României, eveniment programat a se desfășura la Otopeni, în luna ianuarie 2023”, au transmis reprezentanții echipei orădene.

În eventualitatea în care, la capătul timpului regulamentar de joc, partida se va încheia la egalitate, atunci departajarea va fi făcută prin aruncările de la 5 metri.

Accesul publicului în tribunele Bazinului olimpic Ioan Alexandrescu pentru jocul cu Steaua se va face pe bază de bilet. Preţul unui bilet este de 20 de lei pentru adulţi şi 5 lei pentru elevi. Biletele pot fi achiziționate online, pe platforma Eventbook.ro, sau pot fi cumpărate de la casieria CSM Oradea, amplasată la Bazinul olimpic Ioan Alexandrescu, respectiv la intrare, cu o oră înaintea începerii meciului.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!