După dezamăgirea pricinuită de pierderea la penalty a finalei Cupei României cu Steaua, poloiştii de la CSM Oradea s-au pregătit în această săptămână pentru a participa la turneul de calificare al Grupei D din LEN Euro Cup.

Astfel, după ce au evoluat acasă în primele trei weekend-uri din această lună, la Memorialul Andrei Drăghici, turneul de calificare LEN Champions League şi turneul de Cupa României, de această dată, în acest sfârşit de săptămână, formaţia orădeană s-a deplasat în Croaţia, la Rijeka, unde are loc, de vineri până duminică, turneul LEN Euro Cup.

În Grupa D, CSM Oradea a fost repartizată alături de echipele SPD Radnicki Kragujevac (Serbia), Primorje Erste Bank Rijeka (Croaţia) şi VK Solaris (Croaţia).

Turneul se dispută după sistemul fiecare cu fiecare, iar la final, ocupantele primelor două locuri vor obţine calificarea în faza următoare a competiţiei.

După cum transmite clubul bihorean, formaţia orădeană a plecat de miercuri spre Rijeka, staţionând pentru o zi la Pecs în Ungaria, acolo unde a efectuat un joc de antrenament cu formaţia locală şi a efectuat un antrenament în localitatea maghiară după care şi-a continua călătoria spre Croaţia.

Aşa cum era de aşteptat, căpitanul echipei, Tiberiu Negrean, absentează din delegaţia formaţiei CSM Oradea, după ce a suferit o accidentare în finala Cupei României. "El a devenit indisponibil pentru turneul LEN EuroCup, astfel încât ceilalţi componenţi ai echipei vor avea de compensat pentru experimentatul poloist clujean", precizează şi site-ul clubului CSM Oradea.

Meciurile echipei de polo vor fi transmise în sistem live score pe site-ul www.len.eu, respectiv livestream.


Programul echipei CSM Oradea în turneul LEN Euro Cup de la Rikeja:

Vineri, 22 septembrie, ora 19, CSM Oradea - Solaris Sibenik
Sâmbătă, 23 septembrie, ora 19, CSM Oradea - Primorje Erste Bank Rijeka
Duminică, 24 septembrie, ora 12:45, CSM Oradea - SPD Radnicki Kragujevac

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!