Poloiştii de la CSM Digi Oradea s-au impus destul de lejer în dubla confruntare cu Dinamo, din cadrul etapei a III-a a campionatului Superligii Naţionale. Meciurile, care s-au desfăşurat vineri şi sâmbătă, la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu", s-au încheiat cu scorurile de 11-4 şi 12-7 în favoarea elevilor antrenorului Dorin Costrăş, care ajung astfel la 6 victorii din tot atâtea posibile în actuala ediţie de campionat.

În prima confruntare, vineri, bihoreni şi-au adjudecat primul sfert cu 3-0, apoi al doilea l-au încheiat la egalitate, cu 2-2, iar pe ultimele două le-au câştigat cu 2-1 şi 4-1.

Vineri, Maximilian Costa a înscris cele mai multe goluri, 3. L-au urmat Seiya Adachi şi Roland Szabo, cu câte 2 goluri, Levente Vancsik, Robert Gergelyfi, Ramiro Georgescu şi Czenk Ferenc, cu câte un gol fiecare.

Apoi, sâmbătă, în partida revanşă, vicecampionii au jucat excelent în primele trei sferturi, pe care şi le-au adjudecat cu 3-1, 3-1 şi 4-1. Ajungând să conducă cu 10-3, în ultima pauză, bihorenii s-au mai relaxat pe final, în ultimul sfert, când antrenorul Dorin Costrăş i-a utilizat mai mult pe jucătorii tineri. În cele din urmă, partida s-a încheiat cu scorul de 12-7, iar CSM rămâne cu punctaj maxim, după trei etape în Superliga Naţională.

În partida a doua, L. Vancsik, M. Costa, S. Adachi, R. Szabo şi Czenk Ferenc au înscris câte două goluri, iar Viktor Kovats şi Nichita Ilisie, câte un gol.

În etapa următoare, programată în perioada 9-11 noiembrie, CSM Oradea va juca la Cluj, cu Poli.