Poloiștii de la CSM Oradea și-au aflat adversarul din semifinalele LEN EuroCup. Tragerea la sorți pentru jocurile din penultimul act al acestei competiții continentale intercluburi a avut loc marți, iar în urma desfășurării ei, bihorenii au aflat că se vor confrunta cu formația italiană CC Ortigia.

Primul meci se va desfășura pe data de 22 februarie 2020, la Oradea, urmând ca returul să se desfășoae pe 4 martie, în Italia.

Reamintim că în sferturile de finală, CSM Oradea a învins formația spaniolă CN Mataro cu scorul general de 20-19 în sferturile de finală ale acestei competiții.

Până în prezent, în acest sezon, formația antrenată de Dorin Costrăș a disputat 12 meciuri în cupele europene, dintre care zece în LEN Champions League, iar ultimele două, cu spaniolii de la Mataro, în LEN Euro Cup.

În ceea ce privește viitorul adversar, Circolo Canottieri Ortigia, acesta a ajuns în cupele europene după ce a ocupat locul 5 în precedenta ediție de campionat din Italia.

În LEN EuroCup, CC Ortigia a trecut de Partizan Belgrad și Apoel Nicosia în primul tur, respectiv de CE Mediterrani și Solaris Sibenik în turul al II-lea. Apoi, în sferturile de finală, italienii i-au eliminat, la limită, pe grecii de la Vouliagmeni.

În cealaltă confruntare din LEN Euro Cup, vor juca AN Brescia (Italia) și ZF Eger (Ungaria).