Poloiştii de la CSM Oradea vor susţine miercuri meciul retur din semifinalele LEN EuroCup, în compania formaţiei italiene CC Ortigia.

Jocul este programat în Italia, la Siracusa, cu începere de la ora 21, dar vicecampionii României au doar şanse pur teoretice de calificare, după ce în tur, la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu", italienii s-au impus la o diferenţă de şase goluri, cu scorul de 10-4.

Pentru elevii antrenorului Dorin Costrăş va conta însă şi experienţa pe care o vor acumula de pe urma unei noi confruntări internaţionale la cel mai înalt nivel continental, după ce parcursul lor în cupele europene din acest sezon a fost mai mult decât lăudabil.

În meciul de la Oradea, din prima manşă, din urmă cu zece zile, CSM a început foarte bine disputa, având un prim sfert bun, după care cei de la Ortigia s-au desprins şi au stăpânit situaţia.

Partida retur, de miercuri seara, de la ora 21, va putea fi urmărită de iubitorii sportului bihorean în transmisiunea în direct a gazdelor, pe pagina de Facebook Circolo Canotieri Ortigia.