La sfârşitul acestei săptămâni se vor desfăşura primele meciuri din cadrul play-off-ului Superligii Naţionale de polo. Este vorba despre jocurile cu numerele 1 şi 2 din semifinale.

Între echipele calificate în penultimul act al campionatului naţional de polo se află şi formaţia CSM Oradea, care o va avea ca adversară pe Dinamo Bucureşti.

Întrucât în sezonul regulat jucătorii de la CSM au terminat înaintea dinamoviştilor în clasament, ei vor fi gazdele primelor două confruntări din această semifinală, care se va disputa după sistemul cel mai bun din cinci partide.

Primul joc din semifinala CSM Oradea – Dinamo va avea loc vineri de la ora 12, la Bazinul Crişul. Cel de-al doilea duel dintre cele două este programat sâmbătă, de la ora 11, la același bazin.

Accesul publicului nu este permis la aceste dispute, dar fanii celor două echipe vor putea urmări pe internet transmisiunea directă, pe pagina de Facebook a echipei de polo CSM Oradea, respectiv pe YouTube.

CSM Oradea a încheiat sezonul regulat pe locul al 2-lea, la egalitate cu Dinamo Bucureşti, de pe poziţia a 3-a. Bihorenii au avut însă şase partide mai puţin disputate decât gruparea din Capitală.

În sezonul regulat, cele două formaţii s-au întâlnit de trei ori, de fiecare dată câştigând elevii antrenorilor Dorin Costrăş şi Ciprian Cîmpianu.

După jocurile de la Oradea, seria disputelor din semifinale dintre CSM Oradea şi Dinamo se va muta la Bucureşti, pentru meciul cu numărul 3 şi eventual pentru meciul al 4-lea. Dacă va fi necesar, meciul cu numărul 5 se va disputa la Oradea.

În cealaltă semifinală se vor duela Steaua şi Rapid, după acelaşi sistem, cel mai bun din cinci partide.