Programul echipei de polo pe apă CSM Oradea s-a modificat în această lună. Poloiştii vor disputa primele meciuri oficiale din noul an în a doua parte a lunii ianuarie, după ce dublele cu Rapid şi Triumf Bucureşti au fost amânate.

Elevii antrenorilor Dorin Costrăş şi Ciprian Cîmpianu vor evolua pentru prima dată în noul an în weekendul 21-23 ianuarie. Atunci, la bazinul Crişul, vicecampionii de la CSM se vor duela cu concitadinii de la CS Crişul, în derby-ul municipiului.

Primul meci cu Crişul va avea loc vineri, 21 ianuarie, iar cel de-al doilea, sâmbătă, 22 ianuarie.

Vor urma apoi disputele amânate cu Rapid Bucureşti, tot la Oradea. Primul joc cu giuleştenii se va desfăşua vineri, 28 ianuarie, iar cel de-al doilea, sâmbătă, 29 ianuarie.

De asemenea, confruntările cu Triumf Bucureşti se vor desfăşura câteva zile mai târziu decât a fost iniţial programat, "cel mai probabil pe 1 şi 2 februarie", după cum precizează conducerea clubului CSM, pe site-ul oficial.

Reamintim că după turul de campionat, CSM Oradea ocupă locul 2 în Superliga Naţională, după Steaua, cu 12 victorii şi 2 înfrângeri.