Poloiştii de la CSM Oradea şi-au aflat programul din semifinalele Superligii Naţionale, fază în care vor întâlni echipa Corona Sportul Studenţesc.

Conform regulamentului competiţiei, cele două formaţii se vor confrunta într-o serie de jocuri care se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci partide.

Pentru că la finele sezonului regulat, cei de la Corona Sportul Studenţesc au terminat mai sus în clasament decât orădenii, ei vor găzdui primele două jocuri ale seriei întâlnirilor, la Braşov.

Primul meci este programat vineri seara, cu începere de la ora 18, urmând ca disputa a doua să aibă loc sâmbătă, cu începere de la ora 12.

La finalul sezonului regulat, CSM Oradea a încheiat pe locul al III-lea, în timp ce Corona Sportul Studenţesc s-a situat pe poziţia secundă.

Meciul al treilea dintre cele două combatante şi meciul al patrulea (dacă va mai fi nevoie de el) sunt programate la Bazinul "Ioan Alexandrescu" din Oradea.

În cealaltă semifinală se vor întâlni Steaua şi Dinamo. Primele două dispute din această serie vor avea loc tot în acest weekend, vineri şi sâmbătă, gazdă fiind Steaua.