Formaţia orădeană de polo CSM s-a întărit în această săptămână cu un jucător sârb de valoare. Este vorba despre Dragoljub Rogač, sportiv născut în anul 1998, care are 1,96 metri înălţime şi evoluează ca extremă.

În fapt, este jucătorul de mână stângă despre care antrenorul Dorin Costrăş a tot vorbit, fără a-i dezvălui numele. "Tehnicianul bihorean l-a monitorizat parcursul ultimilor ani, iar acum s-a ivit oportunitatea unei colaborări", a anunţat conducerea clubului orădean pe site-ul oficial.

Dragoljub Rogač s-a născut în anul 1998. Originar din Novi Sad, jucătorul de mâna stângă a fost component al echipelor naţionale de juniori ale Serbiei, iar în ultimii ani a evoluat pentru VK Sabac, alături de care a fost campion al Serbiei. Totodată, mai arată clubul orădean, el a participat în campionatul şi cupa Serbiei, în liga regională, dar şi în LEN Champions League. Rogač se află, astfel, acum la prima experienţă în România.  

"În pofida faptului că are 22 ani şi nu dispune de o experienţă internaţională foarte bogată, Dragoljub Rogač a fost dorit la Oradea pentru că are un potenţial deosebit. Totodată se încadrează în criteriile staff-ului tehnic al echipei, noul jucător fiind, similar majorităţii componenţilor echipei, tânăr şi cu potenţial", mai arată CSM.

La VK Sabac, Dragoljub a fost coleg cu portarul Gojko Pijetlovic, pe care îl va avea din nou coechipier. În sezonul trecut, el a fost însă şi adversarul echipei orădene, cu Sabac, în preliminariile LEN Champions League.

Dragoljub Rogač are deja în palmares 85 meciuri în Liga Regională, unde a înscris 86 goluri.