Excentricul milionar orădean Pompiliu Tripa, patronul companiei Atlas Telecom a tras o sperietură zdravănă, joi, după ce, aflat într-o escapadă cu balonul deasupra oraşului, a greşit aterizarea şi a nimerit într-o colonie de romi.

Tripa plecase la drum cu un prieten şi şi-a planificat aterizarea pe un câmp lângă staţiunea Băile 1 Mai însă a greşit calculele, spune el, ajungând în colonia de romi unde aceştia, văzând "minunea" colorată, au sărit să-l analizeze îndeaproape.

"A fost un coşmar. Au tăbărât pe noi copiii, ne-au înconjurat, au început să tragă de aparate. Nu voiau nicicum să se dea jos. Abia am scăpat", a povestit BIHOREANULUI Pompiliu Tripa.

Afaceristul a reuşit cu greu să redreseze aparatul ca să poată pleca, mai ales că puradeii se agăţaseră de nacelă şi nu voiau să-i dea drumul. "Am început să urcăm, dar copiii stăteau agăţaţi, degeaba încercam să le spunem că se vor răni. Unii au sărit de la 3 metri", a explicat el.

Sperietura a fost mai mare când milionarul a constatat că romii îi stricaseră o parte din aparatura de zbor şi că era obligat să se ridice şi să-şi continue drumul, peste pădurea din zona comunei Hidişel, pentru a se întoarce. "Am reuşit să ajungem la sol abia noaptea", povesteşte Tripa care nu va uita degrabă sperietura prin care a trecut.

Cunoscutul milionar orădean nu e pasionat doar de plimbările cu balonul, având o colecţie de bolizi de câteva milioane de euro, printre care se numără şi un Lamborghini Murcielago, pe care l-a cumpărat la scurt timp de la lansarea oficială.