Reclamat de un enoriaș la Protopopiat, dar și la Parchetul Oradea, pentru mișmașuri cu banii parohiei și pentru că în urmă cu 12 ani a angajat-o fictiv pe nevasta viceprimarului comunei pe un post de cântăreț în strană, femeia încasând de atunci salarii de aproape 300.000 lei fără să fi prestat niciodată în biserică, preotul ortodox din Lăzăreni, Ionel Borza, a trecut la contraatac.

Bihorel a aflat că părințelul a înregistrat săptămâna trecută la Poliția Bihor o plângere împotriva celui care l-a dat în vileag, Ovidiu Țenț, polițist la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, susținând că acesta i-ar fi tulburat slujba, deși adevărul e că bărbatul, care în urmă cu trei duminici a insistat să fie făcute alegeri pentru Consiliul Parohial, a tăcut mâlc pe toată durata Sfintei Liturghii și a luat cuvântul abia după săvârșirea acesteia, cerând inclusiv preotului să participe la adunarea parohială.

Cum ar veni, popa nu se mulțumește că a încălcat porunca a VIII-a, care cere să nu furi, ci o nesocotește și pe următoarea, „să nu minți”. Pardon, „să nu mărturisești strâmb împotriva aproapelui tău”!

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!