După ce a devenit campion european de minifotbal anul trecut în Croaţia, portarul orădean Vlad Gheţe va face parte cel mai probabil din lotul naţionalei României de seniori care va participa în perioada 21-27 august la Campionatul European din Ungaria, de la Szekesfehervar.

Evoluţiile apreciate din poarta campioanei Bihorului şi ocupantei locului al treilea în Campionatul Naţional de minifotbal, AEK Oradea, au făcut ca orădeanul Vlad Gheţe să fie foarte aproape de o nouă participare la miniEuro.

În acest context, bihoreanul a fost convocat la naţională pentru a lua parte la cel de-al doilea stagiu de pregătire centralizată, care se va desfăşura la Braşov începând de joi. În acest cantonament, tricolorii vor disputa mai multe jocuri amicale care vor avea rolul de a cristaliza formula de echipă care va ataca cel de-al şaptelea titlu consecutiv de campioană europeană.

Înaintea turneului final, selecţionata României va face ultimele retuşuri la Baza Tineretului din Oradea, unde se va pregăti în perioada 14-20 august.