Un bărbat în vârstă de 44 ani din Bihor a fost reţinut pentru 24 ore în Arestul Poliţiei Bihor şi urmează să fie prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, cu propunere de arestare preventivă, pentru agresarea sexuală a unei fetiţe de 6 ani.

Cumplita poveste s-a petrecut în localitatea bihoreană Cociuba Mare, unde bărbatul locuia împreună cu mama fetiţei şi cei 6 fraţi ai ei, cu toţii minori.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, fetiţa s-a plâns mamei sale în mai multe rânduri, în ultimele luni, că individul se poartă necuviincios şi îi atinge organele genitale, însă femeia se temea că bărbatul o va da afară din casă, cu cei 7 copii cu tot, aşa că i-a cerut copilei să tacă şi să rabde.

În final, în urmă cu câteva zile, micuţa i s-a destăinuit bunicii, care a sunat imediat la Poliţie.

În urma anchetei pornite de poliţiştii şi procurorii din municipiul Salonta, bărbatul a fost reţinut, vineri, şi a fost inculpat pentru agresiune sexuală, faptă ce i-a fost reţinută în formă agravată și pentru care riscă o pedeapsă între 5 şi 12 ani.

El va fi prezentat, sâmbătă, în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din Salonta, cu propunere de arestare preventivă. 

Totodată, la sesizarea anchetatorilor, reprezentanţii DGASPC Bihor au dispus instituirea plasamentului în regim de urgenţă faţă de cei 7 copii, care au fost internaţi temporar într-un centrul pentru copii abuzaţi.

Acest lucru se datorează faptului că cercetările o vizează şi pe mama lor, considerată complice, deoarece a ştiut de calvarul fetiţei şi nu a intervenit. De altfel, sursele ziarului spun că singurul motiv pentru care femeia nu a fost încă reținută este pentru că ar fi însărcinată cu al optulea copil...

UPDATE: Agresorul a fost arestat

Dumitru Popa, bărbatul acuzat că a abuzat sexual de fetiţa în vârstă de 6 ani a concubinei sale în localitatea bihoreană Cociuba Mare, a fost arestat preventiv de Judecătoria Salonta.

Detalii, în articolul ”Monstrul din Bihor care a profitat de fetiţa de 6 ani a concubinei sale a fost arestat

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!