„Fă-te că lucri!” este îndemnul pentru care a devenit faimos primarul orașului Vașcău, Florin Porge, apărut recent la „România, te iubesc” de la Pro TV într-o ediție despre „statul degeaba” în instituțiile publice. Edilul e mustrat acum din nou în public, de data aceasta de un veterinar din Beiuș, Ioan-Răzvan Șuteu.

Doctorul a relatat pe Facebook că, la cererea localnicilor, s-a dus în Vașcău cu o „clinică mobilă” de sterilizare a câinilor și pisicilor și a obținut acordul viceprimarului să folosească o clădire numită de localnici „fostă casă de nunți”. În prima zi, una de sâmbătă, pe-acolo a trecut primarul, iar seara Șuteu ar fi primit un SMS de la viceprimar că trebuie să elibereze spațiul.

S-a dus totuși și duminică să-și onoreze programările, iar pe seară însuși primarul s-ar fi prezentat să-i alunge, căci într-o altă încăpere a aceleiași clădiri era programat un eveniment. „Au urmat niște ireproductibile dialoguri, culminate cu amenințări cu bătaia din partea edilului”, a scris veterinarul.

Căutat de Bihorel, Porge a spus că doctorul a fost cel care l-a jignit și că, deși „nu există niciun act prin care dânsul să poată practica acolo sterilizarea”, i s-a permis să lucreze, dar doar până la ora 16.

Primarul nici n-a avut prea multă răbdare să dea explicații și i-a sărit țandăra. „Eu v-am spus care e treaba, nu vă luați după un nemernic de doctor”, a tunat el, amintindu-și că nici de presă nu-i convine, în special de Alex Dima de la Pro TV, care „a dat numai ce a fost negativ, nu a dat pozitiv nimic”.

Deși iată câte lucruri bune se petrec în Vașcău...

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!