Prefectul judeţului Bihor, Claudiu Pop, a votat la fel ca totdeauna, la ora 11.00, prezentându-se la Secţia de votare 41 din localul Şcolii Gimnaziale Nicolae Bălcescu împreună cu soţia.

Oficialul a spus că s-a prezentat la vot "cu gânduri româneşti, ca bun român, şi îndemn pe toată lumea să-şi facă această datorie civică, să fim un exemplu pentru cei mai tineri, să cultivăm această conştiinţă civică de a ieşi la vot".

Prefectul a mai afirmat că sensul votului pe care l-a dat este pentru un Parlament "profesionist" şi credibil.

"Personal, am votat cu gândul la o Românie mai bună, la un Parlament profesionist, pentru reprezentanţi ai poporului român care să facă mai mult pentru România. Îmi doresc ca Parlamentul să-şi recapete credibilitatea şi să fie un factor de încredere şi de stabilitate pentru ţara noastră".

De asemenea, Pop a declarat că până la ora sosirii sale la vot nu au fost raportate incidente electorale în judeţul Bihor.

Citeşte pe această temă şi articolele:

În cor: PSD-iştii bihoreni sunt optimişti şi se aşteaptă la un scor de peste 30% (FOTO)

Ilie Bolojan, matinalul: "Am votat pentru ca România să devină o ţară prosperă!" (FOTO)

Szabo Odon, împotriva "delăsării" electorale: "Dreptul de a trage de mânecă un politician îl au aceia care şi-au exprimat un vot" (FOTO)

Senatorul PNL Gavrilă Ghilea a votat la Sîntandrei, pe listă suplimentară, "pentru stimularea investiţiilor şi locurilor de muncă mai bine plătite" (FOTO)