Prefectura se are cu tastatura. Instituţia Prefectului Bihor şi-a lansat marţi în mod oficial pagina de Facebook, cu acelaşi nume. "Intenţia noastră a fost de îmbunătăţi comunicarea cu cetăţenii şi a veni în întâmpinarea lor", a declarat prefectul de Bihor, Claudiu Pop.

Contul de Facebook cu numele "Instituţia Prefectului Bihor" a fost creat pe 21 martie şi urmează să fie actualizată periodic cu imagini şi informaţii de la evenimentele organizate de Prefectură.

Marţi, erau deja încărcate în reţeaua de socializare imagini de la instalarea în funcţie a prefectului Claudiu Pop şi a subprefectului Cristian Bitea, de anul trecut, lista prefecţilor de Bihor din 1990 până în prezent, dar şi imagini din aceeaşi zi de la şedinţa Colegiului Prefectural şi de la conferinţa de presă care a urmat-o.

Prefectul iese în teritoriu

În aceeaşi notă de îmbunătăţire a comunicării cu cetăţenii, reprezentantul Guvernului în teritoriu a anunţat că începând de săptămâna viitoare va organiza audienţe în pricipalele oraşe din judeţ.

"Vom merge în teritoriu ca să cunoaştem problemele oamenilor. Voi ţine audienţe în diferite oraşe din judeţ la date care vor fi anunţate în prealabil", a spus prefectul.

Primele audienţe organizate de Claudiu Pop în teritoriu vor avea loc pe 2 aprilie, de la ora 10, la Primăria Marghita.