Atenţie, Termoficare Oradea face ultimele pregătiri de iarnă! Societatea de termoficare face un apel la orădeni să termine, la rândul lor, cât mai repede lucrările de întreţinere şi reparaţii la calorifere.

"Având în vedere apropierea momentului reluării furnizării de căldură pentru noul sezon rece, se impune finalizarea cu maximă operativitate a oricăror lucrări de întreţinere şi reparaţii efectuate la instalaţiile interioare din imobile, astfel încât la momentul începerii efective a livrării agentului termic pentru încălzire toate acestea să fie pline", se menţionează într-un comunicat al municipalităţii.

În prezent, societatea de termoficare finalizează umplerea reţelelor de distribuţie a punctelor sale termice la care s-au făcut reparaţii în ultima perioadă.

Tot în pregătirea sezonului rece, luni, de la ora 9, CET va întrerupe furnizarea apei calde prin PT 887 pentru racordarea Cetăţii la sistemul centralizat de încălzire al oraşului. Sistarea va afecta consumatorii situaţi în blocurile din pieţele Independenţei şi Cetăţii, iar reluarea apei calde se va face în cursul serii de marţi.

Potrivit normativelor în vigoare, reluarea încălzirii se face după trei nopţi consecutive în care temperatura medie a coborât sub 10 grade Celsius. Orădenii care nu doresc să pornească încălzirea pentru a face economii la factura de încălzire pot opri furnizarea agentului termic din ventilul amplasat la limita de proprietate. În iarna anului 2012 sezonul de termoficare a debutat pe 26 octombrie.