Handbaliştii de la CSM Oradea au intrat într-o nouă etapă a pregătirilor, după ce şi-au început seria jocurilor amicale.

Mai întâi, elevii antrenorului George Tăutu s-au deplasat la Turda, unde au întâlnit handbaliştii clubului local Potaissa, într-un joc şcoală ce a durat trei reprize. În primele două reprize orădenii s-au duelat însă cu echipa de Ligă Naţională a Potaissei, iar în ultima i-au avut ca adversari doar pe jucătorii de la echipa de Divizia A.

Formaţia condusă de George Tăutu a oferit o replică bună în primele două reprize, fiind conduşi cu 6 goluri, iar cea de-a treia repriză s-a încheiat în favoarea orădenilor, ei conducând cu 4 goluri.

Astfel, după primele 30 de minute de joc, scorul a fost 18-16 pentru echipa de la Liga Zimbrilor a celor de la Potaissa, după repriza a doua conduceau tot gazdele cu 26-24, în timp ce după repriza a treia, în care s-a jucat cu echipa de Divizia A, CSM a condus cu 35-32.

Cu această ocazie, întregul lot de jucători a fost rulat de staff-ul tehnic orădean, care a putut observa ce poate fi îmbunătăţit şi corectat pe viitor. "Mai este mult de muncă, atât pe partea colectivă cât şi pe cea indivuală dar ne apropiem de ceea ce ne dorim", a precizat Tăutu, imedat după meci.

Apoi, handbaliştii de la CSM Oradea s-au deplasat la Reşiţa, unde au susţinut alte două jocuri de verificare. În primul duel au întâlnit echipa locală CSM Reşiţa, în faţa căreia au cedat cu 28-32, pentru ca apoi să joace în compania celor de la Sânnicolau Mare, formaţie pe care au învins-o cu scorul de 41-32.

Pentru orădeni urmează vineri un nou meci amical, tot în deplasare, la Timişoara, cu echipa a doua a celor de la Politehnica.