Întrucât Ziua Copilului în România nu are aceeaşi semnificaţie pentru toţi copiii şi mulţi nu au nici măcar de ziua lor un prilej de bucurie, senatorul Ioan Mang a iniţiat o acţiune menită să aducă o rază de lumină celor mai sărmani copii, cei instituţionalizaţi.

Pornind de la această premisă, parlamentarul social-democrat a anunţat, marţi, prin intermediul unui comunicat de presă, că PSD Bihor organizează o campanie de strângere de jucării care să fie donate locatarilor din casele de copii care funcţionează în judeţ.

Intitulată "Adu o bucurie cu o jucărie", campania nu se poate realiza fără sprijinul locuitorilor judeţului, iar din acest considerent, PSD-iştii bihoreni fac un apel către toţi cei care consideră că li se pot alătura în concretizarea acestui demers. Astfel, jucăriile se pot dona la sediul filialei PSD Bihor din Parcul 1 Decembrie şi la cele ale organizaţiilor locale, în perioada 11 - 31 mai, între orele 10.00 şi 16.00.

Pentru mai multe informaţii, persoanelor interesate le stă la dispoziţie consilierul senatorului Ioan Mang, Ana-Maria Tiron, care poate fi contactată telefonic, la numărul 0749-547.276, sau prin e-mail, la adresa anamaria_opc@yahoo.com.