E „Săptămâna Patimilor” mai devreme pentru parohul ortodox din localitatea Cordău, Teodor Bonce, căruia poliţiştii bihoreni i-au suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 60 zile, după ce, luni după-amiază, a intrat într-o intersecţie fără să ţină cont de culoarea roşie a semaforului, provocând şi un eveniment rutier.

Incidentul s-a produs la intrarea în Oradea, în capătul cartierului Nufărul. Aflat la volanul unui Mercedes, preotul venea dinspre Sânmartin, a izbit partea laterală a unui alt Mercedes, condus de o tânără, care intrase în intersecţie ca să vireze spre strada Morii, după care s-a înfipt în stâlpul despărţitor al celor două sensuri de circulaţie, în dreptul trecerii de pietoni.

Sursele BIHOREANULUI spun că, deşi Bonce a încercat să arunce vina pe victima sa, susţinând că aceasta i-a tăiat calea, poliţiştii rutieri care s-au deplasat la locul evenimentului rutier au vizionat înregistrările de pe camerele de supraveghere şi au apreciat că lucrurile stau taman pe dos, și anume că vina pentru accident i-ar aparţine lui Bonce.

La intersecţia din dreptul magazinului Proges, Bonce a trecut pe banda a lll-a, pe care circulă maşinile care virează spre benzinăria Lukoil, şi a accelerat ca să depăşească întreaga coloană, fără să ţină cont că, între între timp, culoarea semaforului nu se schimbase pe verde. Din câte se pare, şi şoferiţa celuilalt Mercedes a forţat intrarea în intersecţie, când culoarea semaforului era galben spre roşu.

Parohul a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 60 de zile. Din fericire pentru el, a scăpat doar cu sancţiunea administrativă, căci tânăra aflată la volanul autoturismului lovit a scăpat doar cu câteva contuzii şi sperietura. Cele două maşini, însă, au fost grav avariate.

Vezi mai jos momentul producerii accidentului! Video: Viorel R.

Sursa video: Popa Marian / Facebook