Un orădean de 19 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Oradea, la solicitarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, care îl anchetează pentru viol.

Nicolae Marin Hadade este acuzat că, pe 13 august, a ademenit o tânără de 17 ani pe care o cunoscuse pe o reţea de socializare într-un apartament, unde, pentru că fata i-a respins avansurile, a bătut-o şi a violat-o.

Dat pe mâna poliţiştilor de victima sa, tânărul a fost reţinut, vineri, pentru 24 de ore, iar o zi mai târziu prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. "Din probe rezultă suspiciunea rezonabilă că inculpatul a săvârşit infracţiunea de viol şi, pe baza evaluării gravităţii faptelor, a modului şi circumstanţelor de comitere a acesteia, se constată că privarea lui de libertate este necesară pentru înlăturarea unei stări de pericol pentru ordinea publică", au motivat procurorii solicitarea, care a fost admisă.

Poliţiştii bihoreni se confruntă tot mai des cu victime ale unor infracţiuni comise de persoane care îşi "agaţă" victimele pe reţelele de socializare. BIHOREANUL a prezentat în numărul trecut cazul unor tinere care au căzut victime unor indivizi cunoscuţi pe Facebook, una fiind chiar înjunghiată bărbatul căruia îi refuzase avansurile.

Citiţi despre pericolele pe care le ascund "prieteniile" din spaţiul virtual în articolul: Amorezi de Facebook: O bihoreancă a fost înjunghiată şi alte două au fost stoarse de bani de către iubiţi agăţaţi pe internet