Formaţia de handbal feminin CSU Oradea a câştigat fără probleme şi la o diferenţă foarte mare jocul de duminică din cea de-a treia etapă a campionatului Diviziei A.

Desfăşurat la sala Universităţii din Oradea, meciul care a contat pentru Seria B a campionatului şi care a adus în faţa orădencelor echipa HC Harghita, a fost adjudecat de gazde cu scorul de 43-17.

Cu o evoluţie perfectă atât în atac cât şi în apărare, elevele antrenate de Sebastian Tudor s-au desprins pe tabelă încă din startul partidei, având-o pe Mădălina Horj, cea mai bună marcatoare a întâlnirii, cu 7 reuşite.

CSU şi-a asigurat o diferenţă confortabilă pe tabelă încă din prima repriză, încheiată cu 19-11, pentru ca startul în forţă în cea de-a doua parte să consfinţească o victorie mult aşteptată, dar şi scontată.

Nu mai puţin de 11 jucătoare orădene şi-au pus numele pe lista marcatorilor. Din păcate, prima victorie stagională a orădencelor a fost marcată şi de accidentarea la glezna dreaptă a extremei Jessica Snakovszki, obligată să părăsească terenul la jumătatea primei reprize.

Cele trei puncte acumulate duminică cu CS HC Harghita, urcă formaţia CSU Oradea în prima parte a clasamentului, până pe poziţia a 7-a.

În etapa viitoare, prima intermediară a sezonului, CSU va evolua în deplasare, pe terenul concitadinei Tonic Oradea. Meciul va avea loc joi, de la ora 17, în sala de jocuri din Sântandrei.

În etapa a III-a, ACS Tonic Oradea a evoluat în deplasare cu CSU Reşiţa, unde a cedat cu scorul de 23-40.


CSU Oradea – CS HC Harghita 43-17 (19-11)

Echipa CSU Oradea: Pintea, Fulgescu, Corha – Duţu 5 goluri, Bochiş 4, Preduca 4, Argyelan 2, Toma 6, Abodi 5, Vrabie 3, Tudose 3, Horj 7, Bîscă 3, Zegrean 1, Corondan şi Snakovszki. Antrenor: Sebastian Tudor.