Municipalitatea pune la dispoziţia vânzătorilor de pepeni 17 amplasamente pentru vânzarea produselor. Locurile de vânzare au fost stabilite prin împărţirea oraşului pe trei zone. Astfel în zona Dimitrie Cantemir, Nufărului şi Clujului amplasamentele pentru vânzarea pepenilor au fost stabilite la intersecţia străzilor Constantin Noica cu Bumbacului, Dimitrie Cantemir cu Aleea Salca, Piaţa 22 Decembrie cu Feldioarei, Calea Clujului cu Stâncii şi zona complexului comercial din strada Seleuşului.

Pentru zona Centru - Rogerius, vânzătorii de pepeni se vor putea aşeza la intersecţia străzilor Transilvaniei cu Moldovei, Moldovei cu Lacul Roşu, Sovata cu Fagului, Bulevardul Ştefan cel Mare cu Transilvaniei, George Călinescu cu Dacia, în zona pasajului pietonal din Bulevardul Dacia nr. 108 şi în strada Louis Pasteur, vizavi de strada Ecaterina Teodoroiu.

Amplasamentele din cartierul Ioşia au fost stabilite la intersecţia străzilor Cazaban cu Erofte Grigore şi intersecţiile străzii Calea Aradului cu străzile Padişului, Aviatorilor, Decebal şi Henrik Ibsen.

Amplasametele pentru comercializarea pepenilor sunt valabile pentru perioada 1 iulie - 30 septembrie, iar vânzătorii vor trebui să plătească o taxă de ocupare a domeniului public de 5 lei pe metru pătrat pe zi, la care se adaugă o taxă de salubrizare de 8 lei pe amplasament pe zi. Comercianţii care nu respectă amplasamentele stabilite de Primărie riscă amenzi între 500 şi 1.000 lei şi vor fi obligaţi să ia măsuri de eliberare a domeniului public.