Primăria Oradea a stabilit punctajele dosarelor depuse pentru obţinerea unei locuinţe ANL în blocul din curtea Spitalului Municipal Gavril Curteanu pentru specialişti în sănătate.

Potrivit unui comunicat al Primăriei, pentru cele 30 de apartamente din bloc au fost depuse până la termenul limită din 17 ianuarie un număr de 52 de dosare.

"Cinci dosare au fost respinse, motivat de faptul că nu s-au în cadrat în criteriile de eligibilitate legate de acces la o locuinţă ANL pentru tineri, destinată închirierii specialiştilor în sănătate în municipiul Oradea, iar 47 de dosare au fost punctate", se menţionează în comunicatul Primăriei.

Persoanele nemulţumite de punctajul obţinut pot depune contestaţii până pe data de 10 martie. Lista finală a beneficiarilor va fi supusă aprobării Consiliului Local în una din şedinţele următoare.

Blocul pentru specialiştii din sănătate a fost construit la comanda ANL de către firmele Selina şi Trameco pentru suma de 3 milioane lei şi a fost finalizat la sfârşitul anului trecut.

Blocul numără 30 de apartamente, din care 17 apartamente cu o cameră şi 13 cu două camere.