În cadrul proiectului european în care construiește o clădire nouă pentru Piața Cetate, Primăria Oradea și Administrația Domeniului Public Oradea vor organiza, în luna decembrie, trei sesiuni de training la care doritorii pot participa gratuit.

Lecțiile vor fi despre managementul întreprinderilor mici și mijlocii, educație financiară și inteligență artificială.

„Tematicile abordate sunt de interes și au scopul de a influenţa evoluţia personală a cursanţilor. Fiecare training tematic va fi organizat în patru grupuri, fiecare format din 20 de persoane. Participanții pot alege să participe la un singur training tematic”, a transmis Primăria Oradea.

Prima lecție va avea loc pe 5 decembrie, „Inteligenţă artificială. Vulnerabilităţi şi riscuri în 2023”, într-o clădire aflată pe strada Romulus Guga nr. 16. În ziua următoare, 6 decembrie, va avea loc cursul „Educație financiară. Economisire eficientă în 2023”, la sediul ADP Oradea (str. Gheorghe Dima nr. 5), iar pe 7 decembrie se va ține lecția despre „Managementul întreprinderilor mici şi mijlocii”, pe strada Ceyrat nr. 1.

Cursul de educație financiară se va relua pe data de 8 decembrie (pe str. Aleea Ștrandului nr. 13B) și pe 18 decembrie (str. Matei Basarab nr. 1), cel despre managementul întreprinderilor mici și mijlocii va mai avea o sesiune pe data de 19 decembrie (str. C. Coposu nr. 29A), iar cel despre inteligența artificială pe 20 decembrie (Aleea Ștrandului nr. 13B).

Primăria nu a comunicat orele de organizare a acestor cursuri sau cine vor fi persoanele care le vor ține. Doritorii pot obține mai multe detalii și se pot înscrie telefonic, la numărul 0771.266.010 (Ioana Munțiu).

Proiectul european în cadrul căruia se organizează aceste traininguri („Îmbunătățirea ocupării forței de muncă în judetul Bihor, Oradea și în Hajduboszormeny prin dezvoltarea infrastructurilor cu potențial local”) are o valoare nerambursabilă de 2,5 milioane de euro și vizează construirea și dotarea unui centru de antreprenoriat în Piața Cetate, achiziția de patru food-truck-uri (autorulote dedicate comercializării de produse alimentare) și organizarea unor târguri de locuri de muncă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!