ONG-urile orădene au la dispoziție cinci săptămâni să înainteze municipalității proiectele pentru care solicită finanțări nerambursabile.

Primăria pune la bătaie 500.00 lei pentru ONG-urile orădene. Din suma totală 100.000 milioane lei sunt rezervați pentru finanțarea acțiunilor pentru tineret.

 „Primăria Municipiului Oradea invită persoanele fizice și juridice fără scop patrimonial să depună propuneri de proiecte în scopul atribuirii contractelor de finanțare nerambursabilă, în baza Legii 350/2005, pentru următoarele domenii: cultură, învățământ, sport, tineret, protecția mediului și social-comunitar”, a transmis vineri Primăria Oradea printr-un comunicat de presă.

Propunerile de proiecte pot fi transmise municipalității, doar în format electronic, în perioada 26 februarie – 29 martie, la ora 12, la adresa primarie@oradea.ro.

În luna aprilie va avea loc o procedură de evaluare a proiectelor, prin care se va decide care vor primi finanțare din bugetul local al anului 2024.

ONG-urile care doresc să participe la procedura de selecție pot obține informații suplimentare, precum și formularele necesare pentru depunerea proiectelor de pe portalul Primăriei Oradea, la rubrica privind finanțările nerambursabile acordate de la bugetul local.

Anul trecut, Consiliul Local Oradea a alocat 297.000 lei pentru finanțarea a 42 de proiecte depuse de organizațiile non-guvernamentale orădene.

Vezi lista proiectelor finanțate în 2023 din bugetul local:

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!