Primăria restricţionează începând de joi traficul auto pe mai multe străzi orădene pentru lucrări de canalizare, asfaltare şi reabilitare.

Se asfaltează strada Octavian Goga

Potrivit unui comunicat al municipalităţii, Comisia tehnică pentru probleme de circulaţie din cadrul Primăriei a aprobat închiderea circulaţiei pe strada Octavian Goga între străzile Padişului şi Calea Aradului până pe 23 iunie. Apoi, din 24 iunie până pe 27 iunie, artera va fi închisă pe tronsonul delimitat de străzile Traian Blajovici şi Calea Aradului.

Măsura a fost luată la cererea societăţii Drumuri Orăşeneşti pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a carosabilului.

Lucrări în Piaţa Tineretului

Tot joi, la cererea aceluiaşi constructor, comisia a mai aprobat închiderea circulaţiei rutiere în Piaţa Tineretului pe tronsonul delimitat de străzile Clujului şi Oglinzilor.

Interdicţia este valabilă până pe 1 iulie şi a fost impusă de lucrările de înlocuire a reţelelor de apă şi canalizare care se desfăşoară în zonă.

Trafic restricţionat în zona Aurel Lazăr

În ceea ce priveşte zona centrală a oraşului comisia a decis restricţionarea traficului prin intersecţia străzilor Andrei Şaguna, Aurel Lazăr şi Libertăţii.

Măsura a fost luată la cererea constructorului Gavella pentru realizarea lucrărilor de canalizare cuprinse în proiectul privind transformarea străzii Aurel Lazăr în arteră pietonală.

"În perioada 22 iunie – 13 iulie 2020, circulaţia în această intersecţie se va desfăşura alternativ, pe câte un singur sens în zona lucrărilor; în rest, pe străzile Andrei Şaguna, Libertăţii şi Iosif Vulcan se va circula în continuare pe două sensuri", se menţionează în comunicatul municipalităţii.