Lucrările de construcţie a pasajelor peste şoseaua de centură de la ieşirile din Oradea spre Arad şi Deva au fost scoase la licitaţie. Primăria a trimis săptămâna aceasta spre publicare în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice invitaţiile de participare la licitaţiile pentru amenajarea pasajelor peste inelul ocolitor de la intersecţia cu DN 76 Oradea - Deva şi DN 79 Oradea - Arad.

Termenul limită de depunere a ofertelor pentru lucrările de construcţie a pasajului de pe DN 76, estimate la 19,2 milioane lei, este 31 ianuarie, la ora 9. Pentru construcţia pasajului peste DN 79, al cărui preţ a fost estimat la 19,9 milioane lei, ofertele se pot depune până pe 3 februarie, la aceeaşi oră. Deschiderea ofertelor se va face în ziua depunerii lor, la ora 12.

"Câştigătorii licitaţiilor vor trebui să termine lucrările până la 31 decembrie 2015, când cele două pasaje ar urma să fie date în funcţiune", a declarat primarul Ilie Bolojan.

Contrucţia celor două pasaje, a căror valoare totală se ridică la 39 milioane lei, va fi finanţată prin Programul Operaţional Regional 2007 - 2013, axa prioritară 1.