Primarul comunei Finiş, Ioan Man, nu se dezminte şi, mai ales, nu se îndreaptă. Cunoscut pentru furtişaguri de lemne din pădurea comunală, protejate de şeful de post, dar şi pentru că, în mod abuziv, nu vrea să împartă lemne localnicilor care nu îl votează, edilul le refuză oamenilor, mai nou, până şi eliberarea a tot felul de acte, în ciuda dreptului acestora de a le primi şi al Primăriei de a le emite.

Un sătean a păţit-o la începutul lunii trecute, când a cerut eliberarea unui certificat fiscal care îi trebuia la un notar din Beiuş pentru o moştenire, însă, deşi o funcţionară i l-a scris, primarul Man nu i l-a semnat, nici măcar când l-a sunat notarul beiuşean.

Omul a ajuns să se plângă şi subprefectului Emilian Pavel, coleg în PSD cu primarul, şi tot degeaba: deşi la telefon Man i-a spus bărbatului că va primi certificatul când se întoarce din Oradea în comună, nu i l-a mai dat.

Cum bietul om nici măcar nu-i singurul în această situaţie, singura soluţie pentru toţi ceilalţi cărora primarul le refuză eliberarea de documente ar fi să-l reclame la procurori pentru abuz în funcţie.

Numai aşa edilului îi vor intra minţile în cap...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!