Primarul comunei Rieni, pedelistul Gheorghe Bota, s-a declarat revoltat că zilele trecute preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, a dat noi asigurări că există finanţare pentru reabilitarea DN 76, însă în teren nu se munceşte mai deloc, ci doar sunt câteva echipe de muncitori ici-colo care încurcă circulaţia. Totul la doar o lună după ce, în campania pentru scrutinul europarlamentar, social-democraţii au amplasat în zona Beiuş-Ştei puzderie de materiale publicitare prin care transmiteau şi că cetăţenii trebuie să fie "mândri că suntem români", şi că "finalizăm DN 76".

"Aceste jigodii de la PSD au pus bannere că finalizăm DN 76, dar singura schimbare este că le acoperă deja buruienile. Pe drum nu se lucrează nimic, sunt în unele locuri nişte muncitori răsfiraţi pe vreo 20 de metri şi din cauza asta sunt restricţii de circulaţie", a spus primarul de Rieni.

În context, Bota a spus că "trebuie să vorbim la judeţ, să ni se asigure un elicopter în caz de nevoie, că nici ambulana nu poate circula".

Reacţia primarului vine la o săptămână după ce preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, a anunţat că CNADNR a plătit constructorii care reabilitează DN 76, aşa că nu mai există niciun motiv ca muncitorii să nu lucreze la asfaltarea drumului. De altfel, săptămâna trecută, pe majoritatea porţiunilor de drum nu se lucra.

Citiţi pe această temă şi articolul "Ioan Mang: Se accentuează ritmul lucrărilor pe DN 76"