Vestea că nu vor fi susţinuţi din nou în prima ligă, deşi sunt promovaţi deja, se pare că i-a afectat pe handbaliştii de la CSM Oradea, care în penultima etapă a sezonului, au cedat vineri primele puncte din acest campionat.

Astfel, la Sigişoara, elevii antrenorului Sebastian Tudor au înregistrat chiar primul eşec din această ediţie de campionat a Diviziei A, în faţa formaţiei locale HCM. Partida s-a încheiat cu scorul de 30-24 în favoare echipei locale, după o evoluţie în care s-a văzut resemnarea bihorenilor.

Gazdele au câştigat prima repriză cu 13-12 şi s-au desprins apoi, decisiv, în partea a doua, atunci când au marcat 17 goluri, faţă de doar 12 ale orădenilor.

După cum notează şi site-ul clubului orădean, în pofida eşecului, situaţia în clasament a CSM-ului nu se modifică, având un avantaj consistent înaintea ultimei etape.

CSM Oradea are acum 18 victorii şi o înfrângere şi păstrează un avantaj de 17 puncte în clasament.

Ultimul meci pentru handbaliştii bihoreni în actuala ediţie de campionat este programat pentru joi, 17 mai, de la ora 12, la Arena Antonio Alexe din Oradea, când vor primi replica oltenilor de la Universitatea Craiova.