Handbaliştii de la CSM Oradea au suferit în acest weekend prima înfrângere din actualul sezon. Evoluând la Reşiţa, pe terenul echipei de pe locul 3, jucătorii formaţiei bihorene au trebuit să se recunoască învinşi, sâmbătă, în cadrul etapei a 6-a din Seria A a campionatului Diviziei A.

Scorul final al partidei a fost 32-29 în favoarea reşiţenilor, care, astfel, i-au egalat pe elevii antrenorului Cosmin Liberţ în clasament.

Echipa gazdă a început bine partida, desprinzându-se după primele minute la scorul de 8-3. Reşiţenii s-au menţinut apoi în avantaj pe întreaga durată a primei reprize, însă CSM Oradea s-a apropiat destul de bine, iar în pauză s-a intrat cu diferenţă de un singur gol, scor 15-14 pentru gazde.

În repriza secundă, orădenii chiar au trecut la conducere pe tabelă, dar au rămas acolo pentru scurt timp, fiindcă reşiţenii au întors situaţia de partea lor. Totuşi, jocul a rămas în continuare echilibrat până la final, când gazdele s-au desprins la trei goluri. 

Rezultatul partidei, 32-29, consemnează, astfel, primul eşec, nu numai din campionat, ci din întreg sezonul actual al roş-albaştrilor. 

Ca urmare, CSM Oradea ocupă acum locul 2, cu 12 puncte, la egalitate de puncte cu CSM Reşiţa, de pe poziţia a 3-a, în timp ce lider a ajuns Universitatea Cluj, cu 15 puncte.

În meciul de la Reşiţa, Marius Negru a fost principalul marcator al CSM-ului orădean, cu 8 goluri înscrise, în timp ce Csongor Szasz a adăugat 7 goluri, iar Adrian Urdă a marcat de 5 ori. 

De la la CSM Reşiţa, cel mai eficace a fost Antonio Gîrban, cu 10 goluri.

În etapa următoare, CSM Oradea va juca pe teren propriu, la Arena Antonio Alexe, cu liderul Universitatea Cluj, duminică, 27 octombrie, de la ora 18.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!