Poloiştii de la CSM Oradea au debutat cu dreptul în semifinala cu Dinamo Bucureşti, din play-off-ul Superligii Naţionale.

Elevii antrenorilor Dorin Costrăş şi Ciprian Cîmpianu s-au impus, vineri, la bazinul Crişul, cu scorul 10-7, în primul meci din penultimul act al campionatului intern.

Bucureştenii au marcat primii, dar cei de la CSM au reacţionat. Astfel, jucătorii formaţiei orădene au reuşit să înscrie de patru ori şi să conducă cu 4-1. Oaspeţii au replicat şi ei în acelaşi mod însă, au înscris de patru ori consecutiv şi au întors scorul de partea lor, 4-5, în debutul sfertului III.

Silvian Colodrovschi a înscris pentru a restabilii egalitatea, iar mai apoi Vlad Georgescu a marcat de două ori ducând CSM-ul în avantaj cu 7-5. 

Dinamo s-a apropiat din nou la un gol, scor 7-6, însă Nichita Ilisie şi acelaşi Vlad Georgescu au punctat iarăşi pentru trupa bihoreană, care s-a desprins la trei goluri în partea a doua a ultimului sfert.

Ultima sirenă a consemnat scorul de 10-7 în favoarea bihorenilor, care conduc astfel cu 1-0 la general şi mai au nevoie de două victorii în disputa cu dinamoviştii, pentru a ajunge în finală.

În jocul de vineri, Vlad Georgescu a înscris de trei ori pentru bihoreni, Silvian Colodrovschi a marcat şi el două goluri, iar Dragoljub Rogac, Alex Popoviciu, Bogdan Remeş, Nichita Ilisie şi Seiya Adachi au înscris câte un gol fiecare. De partea cealaltă, de la Dinamo, principalul marcator a fost Peter Kari, cu 3 goluri înscrise.

Meciul al doilea al semifinalei CSM Oradea – Dinamo Bucureşti se va desfăşura sâmbătă, cu începere de la ora 11, tot la bazinul Crişul din Oradea.