Echipa de handbal masculin a CSM Oradea se deplasează în acest sfârşit de săptămână la Cluj-Napoca, acolo unde se va duela, duminică, cu echipa locală Universitatea. Meciul contează pentru etapa a 4-a din Seria B a campionatului Diviziei A.

Jocul dintre cele două formaţii reprezintă derby-ul rundei din acest sfârşit de săptămână, întrucât se întâlnesc primele clasate. Formaţia pregătită de antrenorii Sebastian Tudor şi George Tăutu are un bilanţ impecabil după primele trei runde. CSM-ul a bifat trei victorii din tot atâtea partide disputate. Ultimul succes s-a consemnat pe teren propriu, scor 41-26, în compania echipei Centrului Naţional de Excelenţă de la Sighişoara. Pentru bihoreni, aceasta este cea de-a doua deplasare în acest sezon, prima încheindu-se cu o victorie convingătoare la Satu Mare, scor 31-24.

De partea cealaltă, Universitatea Cluj-Napoca a disputat două partide până în prezent. Formaţia ardeleană a repurtat victorii în aceste jocuri, însă nu a disputat un meci oficial de două săptămâni. Acest lucru se explică prin numărul impar de echipe angrenate în Seria B. Prin urmare, ultimul joc susţinut de către clujeni s-a consemnat pe 24 septembrie, în compania aceluiaşi adversar pe care CSM-ul l-a întâlnit ultima dată. Rezultatul final a fost de 44-27.

Meciul dintre Universitatea Cluj-Napoca şi CSM Oradea este programat pentru duminică, de la ora 13, şi va avea loc la Sala Horia Demian.