Tânărul Horia Sime are 23 ani şi e personaj cunoscut în "lumea mondenă" orădeană, fiind patron al unei firme de transporturi. Tânărul se afla sâmbătă la volanul maşinii personale Volkswagen Golf cu numărul BH-61-HIT şi se deplasa pe Calea Sântandreiului când a fost oprit de un echipaj al Poliţiei Rutiere.

Autoturismul a fost depistat de radarul mobil circulând cu viteza de 135 km/h într-o zonă în care limita maximă de viteză este de 70 km/h, motiv pentru care poliţiştii l-au sancţionat contravenţional cu nouă puncte amendă, un punct amendă însemnând 60 lei.

horia sime_2.jpgTotodată, agenţii rutieri i-au suspendat şi permisul de conducere pentru următoarele trei luni şi, ca atare, va urca doar ca pasager în maşinuţa cu care se mândreşte atât de mult pe internet.

Potrivit poliţiştilor de la Serviciul Rutier Bihor, viteza cu care circula Sime reprezintă o premieră pentru acea zonă.

"Au mai fost înregistrate maşini care circulau cu 110-120 km/h pe traseul respectiv. Am avut în urmă cu 3 săptămâni şi un motociclist depistat cu 120 km/oră. Însă o viteză de peste 130 km/h încă nu am avut pe acest drum", a declarat pentru BIHOREANUL comisarul-şef Dorin Sava, şeful Poliţiei Rutiere Bihor.