Zi cu ghinion, miercuri, pentru un orădean de 52 ani, care a reuşit să strângă două dosare penale într-o singură seară. Primul, în jurul orei 17.30, când poliţiştii Serviciului Rutier l-au prins la volanul autoturismului cu o alcoolemie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, fiindu-i suspendat şi dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu.

Câteva ore mai târziu, poliţiştii au dat peste individ pe strada Ogorului, unde, tot la volan şi încă băut, s-a izbit de parapeţii de pe marginea drumului.

"În urma testării sale cu aparatul etilo-test, s-a constatat că acesta prezenta o concentraţie alcoolică de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat", a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Orădeanul a ajuns din nou la spital, pentru o nouă recoltare de probe biologice, şi i s-a întocmit un nou dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi cu permisul suspendat.