Judecătoria Oradea a emis mandat de arestare preventivă pe numele unui clujean de 60 ani suspectat că a spart 8 autoturisme parcate în Oradea.

Bărbatul, Traian Hristea, a fost prins în flagrant, luni, de către poliţiştii Biroului de Ordine Publică Urban chiar în timp ce se "servea" cu unelte din portbagajul unui autoturism.

"În urma continuării cercetărilor, poliţiştii Biroului Furturi din Autovehicule au început urmărirea penală împotriva sa, acesta fiind suspectat că, în perioada ianuarie - martie, ar fi sustras bunuri în valoare de 1.650 lei, din alte şapte autoturisme parcate pe raza municipiului Oradea", a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu.

Bărbatul a fost prezentat la Judecătoria Oradea, iar magistraţii au emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

"Poliţiştii Biroului Furturi din Autovehicule din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea continuă cercetările în cauză pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a suspectului şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului", a mai spus Alina Dinu.