După o anchetă contracronometru, principalul suspect în cazul tinerei universitare din Cluj Napoca, găsită ucisă în satul bihorean Corniţel, a fost prins, joi seara, în Oradea şi se află în custodia poliţiştilor. 

Potrivit surselor BIHOREANULUI, bărbatul, Boné Ferenc, 43 de ani, din judeţul Arad, cel cu care Beáta a plecat sâmbătă dimineaţă din municipiul Cluj-Napoca într-o excursie de o zi şi care s-a făcut nevăzut în aceeaşi zi, a fost găsit de poliţiştii bihoreni în cartierul Velenţa, în apropierea Gării CFR de triaj, unde se pare că bărbatul dormea într-un vagon dezafectat.

Maşina bărbatului a fost depistată, de asemenea, în apropiere, în parcarea unui bloc. 

Informaţia a fost confirmată şi de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Cluj, Andreea Andrada Vişan. "Colegii mei au pornit deja spre Oradea, pentru a-l prelua pe suspect, care se află în custodia poliţiştilor", a declarat Vişan.

(Credit video: Georgiana Botez, Antena 3)

După cum se ştie, bărbatul a fost dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră, miercuri, la scurt timp după ce poliţiştii din Bihor au găsit cadavrul tinerei abandonat în satul bihorean Corniţel.

Poliţiştii clujeni au făcut publice fotografia şi semnalmentele bărbatului, dar şi o fotografie a autoturismului cu care acesta a transportat-o pe tânăra ucisă până în Bihor, unde apoi i-a abandonat cadavrul în apropierea unei benzinării dezafectate.

Anchetatorii au reuşit să ajungă pe urmele bărbatului, refăcând cu ajutorul camerelor de supraveghere traseul mașinii lui Boné din Cluj până la Răchițele, și apoi până în Corniţel - unde a fost descoperit cadavrul femeii -, iar apoi până la Oradea.

Joi noaptea, bărbatul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca, pentru audieri.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!