Deşi pe partea "naţionalistă" şi populistă a scenei politice româneşti ar putea lua loc o nouă formaţiune, Partidul Poporului, la iniţiativa patronului OTV Dan Diaconescu, formaţiune caracterizată deja printr-o demagogie fără limite, preşedintele PRM Bihor, Mihai Drecin, afirmă că această perspectivă nu este un pericol pentru partidul său.

În argumentare, Drecin a opinat că formaţiunea anunţată de Dan Diaconescu va avea handicapul lipsei de organizare şi de lideri. "Să faci acum un partid este extraordinar de greu. În primul rând ai nevoie în plan local de oameni de calitate şi morali", a spus Drecin, arătându-şi scepticismul că "DDD" va reuşi să găsească asemenea oameni care să i se alăture.

Întrebat de jurnalişti dacă PRM va fi concurat şi în ce fel de viitorul Partid al Poporului, şeful PRM Bihor s-a dovedit optimist şi a făcut o paralelă cu "alt partid manufacturat artificial" care s-a consacrat tot printr-un singur lider, dar care în scurt timp a intrat în anonimat. "Să vedem ce grup de iniţiativă va găsi patronul OTV în fiecare judeţ. Aţi văzut şi PNG-ul lui Becali cum a apărut şi cum s-a spulberat...", a spus Mihai Drecin.