Tragedie în comuna bihoreană Şuncuiuş, unde, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un tânăr de 21 ani a murit zdrobit între fiarele unei maşini răsturnate pe şosea.

Accidentul s-a petrecut vineri noaptea în jurul orei 2.30, pe drumul judeţean 108 I. Autoturismul, un Opel Astra, era condus de un băiat de 18 ani, prietenul victimei, dinspre Şuncuiuş spre Vadu Crişului.

Proaspăt şofer, tânărul a pierdut controlul volanului într-o curbă la stânga, iar maşina a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat. "Tânărul de 21 de ani, pasager în autoturism, a suferit leziuni care i-au provocat decesul", a explicat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu.

Cercetările care au urmat au arătat că şoferul băuse. "În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilo-test, s-a constatat că acesta prezenta o concentraţie alcoolică de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care tânărului i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei", a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Ancheta este, însă, în derulare, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului rutier.