Cel mai nou jucător al echipei CSM CSU Oradea, americanul Stephen Holt, nu a avut un început tocmai bun la clubul bihorean. Acesta a fost nevoit să se întoarcă acasă, după ce a ieşit din carantină, pentru că starea de sănătate a tatălui său s-a înrăutăţit, iar ulterior acesta a şi decedat.

Jucătorul în vârstă de 29 ani a ieşit din carantină în 4 septembrie, după perioada de 14 zile impusă prin legislaţia în vigoare, după venirea din SUA, după care, imediat, conducerea clubului a anunţat că a intervenit o problemă familială urgentă.

Ofiţerul de presă al CSM Adrian Micinic a anunţat că clubul a făcut demersuri pentru a-i facilita întoarcerea acasă, Stephen părăsind astfel România. La scurt timp, sportivul a anunţat conducerea clubului că tatăl său a decedat.

"Acesta a fost diagnosticat cu o boală cruntă, una cu care s-a luptat intens pe parcursul a doi ani şi jumătate. Situaţia lui Greg, tatăl lui Stephen, s-a deteriorat semnificativ în ultimele zile, motiv pentru care sportivul a cerut să-i fie permisă întoarcerea în SUA de urgenţă, lucru întâmplat la finele săptămânii precedente. Nefericitul eveniment s-a consemnat, de asemenea, la sfârşitul săptămânii", au transmis reprezentanţii CSM, pe site-ul oficial.

Purtătorul de cuvânt al CSM a mai transmis că nu se ştie dacă şi când va reveni jucătorul american. "Contractul a fost îngheţat, acesta va fi reluat când jucătorul va reveni", a precizat Adrian Micinic, pentru BIHOREANUL.