Un procuror prins băut la volan a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care l-a inculpat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. 

Lui Ciprian Dorobanţu, fost procuror DNA, în prezent la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, i se impută că, pe 6 mai anul trecut, în jurul orei 15, a condus un autoturism pe mai multe străzi din municipiul Timişoara, având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 gr/l  alcool în sânge.

Dosarul a fost trimis spre soluţionare Curţii de Apel Timişoara.

Totodată, un exemplar din rechizitoriu a fost înaintat şi Consiliului Superior al Magistraturii - Secţia pentru procurori, care urmează să stabilească dacă îl va suspenda din funcţie.

Procurorul Ciprian Dorobanţu este cel care a instrumentat dosarul finanţării ilegale a clubului Politehnica Timişoara deţinut de Marian Iancu şi i-a trimis în judecată pe toţi "greii" Primăriei Timişoara, inclusiv pe fostul primar Gheorghe Ciuhandru şi pe secretarul Consiliului Local Ioan Cojocari, respectiv pe fostul secretar al Consiliului Judeţean Timişoara, Petrişor Nădăştean.

Potrivit presei timişorene, magistratul nu a fost surprins în trafic, poliţiştii rutieri fiind sesizaţi printr-un apel la 112 şi l-au ridicat din faţa vilei sale.